Tekenen/Schilderen

Tekenen en schilderen van Portretten

Ik schilder en tekenen naast uitvaartkisten en gedenkkisten in opdracht portretten zowel van dier als mens. Tevens schilder ik abstracte schilderijen, figuratief, etc.

Er worden verschillende soorten verf en Materialen en mediums gebruikt. Zoals olieverf, acryl verf, potlood tekeningen en met softpastels. Het is afhankelijk van wat u wenst.

Voor een opdracht gebruik ik digitale foto’s die u mij via e-mail kunt sturen. Als er geen digitale foto beschikbaar is, kan ik ook werken vanaf een afgedrukte foto. Belangrijk hierbij is wel dat het een goede duidelijke en kwaliteit foto is om zo een mooi en goed eindresultaat te krijgen.

Zoals u kan zien op mijn website zijn mijn portretschilderijen en tekeningen veelal realistisch. Graag wil ik bereiken dat het werk herkenbaar is en dat er bezieling in zit. De eigenwijze blik van uw kat, de ondeugende kop van uw hond of de mooie en herkenbare gezichtsuitdrukkingen van uw (klein-) kind, vader, moeder, oma, opa, broer, zus, geliefde etc. Op Dat brengt de tekening of schilderij tot leven. Ik zorg ervoor dat u een tekening of schilderij aan de muur kan hangen waar u trots op bent. Een mooie herinnering.

Voor meer informatie kunt u mij bellen of e-mailen.

Eigentijds

Exclusief

Stijlvol

Uniek

Jolanda Hoebergen

Laatste nieuws

04 juni 2018
© Soul Art   Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media