Over mij

Wie schildert er nu voor Soul Art?

Mijn naam is Jolanda Hoebergen. Van jongs af aan tekende en kleurde ik al veel en was altijd met creativiteit bezig. Mijn beide ouders waren ook erg creatief.

Mijn creativiteit, talent en opleiding aan de kunstacademie, geven mij de capaciteit om veelzijdig te zijn in mijn werk. Mijn werken zijn heel divers, van realistisch tot abstract. Met mijn kunstwerken wil ik graag bereiken dat mijn werk uniek en herkenbaar wordt. Op deze website wil ik u een impressie laten zien van mijn werken. Zodat u een indruk krijgt van wat er mogelijk is. Uiteraard bent u ook van harte welkom met uw eigen ideeën.

Informatie

De levertijd gaat in onderling overleg. Voordat ik aan de opdracht begin, vraag ik een aanbetaling van 50%. Dit reken ik voor de tijd en de materiaalkosten. Deze kosten kunnen om deze reden niet worden terugbetaald als de tekening af is. Het restant dient u te voldoen als het schilderij of tekening af is, en dan gaan we over op het verzenden van het werk.

Het verzenden van de tekening is op eigen risico. Het werk wordt uiteraard zorgvuldig en goed beschermd verpakt en aangetekend verstuurd. Het is ook mogelijk om het werk op te halen in Someren. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzend/verpakkingskosten t/m A4 formaat - € 10,-

Verzend/verpakkingskosten A 3 formaat en groter is ongeveer € 15,-. Dit is afhankelijk hoe groot de tekening schilderij is.

Soul Art

Jolanda Hoebergen

Jolanda Hoebergen
Kolerhof 34
5712 JB Someren
M: +31 (0)6- 52 47 13 56
E: info@soulart.nl

Laatste nieuws

04 juni 2018
© Soul Art   Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media